Oblikovanje telesa brez telovadbe


Sliši se smešno, morda celo neumno, pa vendar obstaja postopek, ki vam lahko pomaga pri oblikovanju telesa brez večjih naporov. Imenuje se LPG ali drugače rečeno individualna nekirurška liposukcija za oblikovanje telesa. To je postopek, ki moškim in ženskam pomaga izgubiti zadnjo trmasto težo, ki je ne morejo izgubiti, ne glede na to, koliko vadbe in diete naredijo.

Nekirurška liposukcija odstranjuje maščobo na osebi, ne da bi šla skozi kirurški postopek, odpravi s celulitom in daje nov bolj zdrav in atraktiven videz. Ta postopek ima različne tehnike, ki pomagajo različnim delom telesa. Nekirurška liposukcija lahko pomaga tudi obrazu, vratu, rokam, nogam, bokom in trebuhu.

Oblikovanje telesa

Oblikovanje telesa – postopek

Ta postopek ne vključuje anestezije, kar pomeni, da je čas okrevanja v nekaj minutah po posegu. Brez anestezije ni bivanja pod in prebujanja z omotičnostjo in zaspanostjo. Pacient lahko pride v ordinacijo na posvet, se dogovori za sestanek, se odpravi na poseg in v 1 uri odide iz zdravniške pisarne ter opravi celoten postopek in se vrne v vsakdanje življenje.

Se ne sliši to naravnost fantastično? Seveda to še ni vse.

Za vsako stranko se pripravi poseben tretma. Ko boste opravili z razgovorom, boste na podlagi ocene s strokovnjaki določili ciljne predele za oblikovanje telesa, ker vsi ljudje nismo enaki. Tako boste določili, kateri predel telesa je potrebno oblikovati in kolikokrat je potreben za doseganje želenega cilja.

Kaj pa dobro počutje? Ker je tudi to pomembno, boste na sebi imeli bodi iz fine tkanine, ki je obvezen in samo za vas. Ne bodite skeptični, ker je uporaba te alternative res 100 % naravna metoda, saj spodbujanja metabolizem in tako boste rekli konec maščobnim celicam, ki vam povzročajo kakšen glavobol.

Terapija pripomore k sproščanju nakopičene energije in postopek je neboleč. Metoda, ki zateza, stimulira tkivo, da začne proizvajati kolagen in elastin. Po tretji terapiji boste že videli napredek, ki se skrbno spremlja s pomočjo foto evalvacije in meritvami. Za najboljši končni rezultat se priporoča vsaj 12 terapij, ki jih opravite v treh mesecih.

Oblikovanje telesa – komu se priporoča LPG

Ta LPG tretmaji so pravzaprav primerni za vse, predvsem za tiste, ki so se odločili zaživeti drugače, bolj zdravo, kot tudi za tiste, ki se vsakodnevno trudijo z vadbami za oblikovanje telesa, vendar ne dosežejo želenih rezultatov.

Oblikovanje telesa – komu odsvetujemo terapijo z LPG

Čeprav je terapija 100 % naravna pa ni za tiste posameznike, ki imajo kakršnokoli rakavo obolenje, popuščanje srca, so prestali kakšno operacijo kjer so še vidne rane ali sveže brazgotine, ljudje z boleznijo jeter ali ledvic, tudi tisti, ki imajo kožne bolezni ali krčne žile. Prav rako ni primerna ta terapija za nosečnice.

Oblikovanje telesa – kdaj so vidni rezultati

Terapije delujejo tako, da spodbudi metabolizem. Aktivira maščobne celice. Zavedajte se, da to ni proces, ki je viden čez noč. Rezultat bo viden po tretjem oziroma četrtem tretmaju. Vendar vsi vemo, da je vsako telo drugačno in nekateri bodo rezultate videli že po tretji terapiji nekateri pa kasneje.

Obstaja veliko razlogov, zakaj bi si želeli nekirurško liposukcijo. Nekateri si želijo oblikovati svoje telo ali se znebiti trdovratne maščobe na določenih področjih, ki jih ne more odpraviti s prehrano ali vadbo.

Drugi pa lahko čutijo, da niso pripravljena na kirurško liposukcijo ali pa se je bojijo in imajo raje alternativo, kot je nekirurška liposukcija. Za druge zdravstvene razmere morda niso dober kandidat za kirurško liposukcijo in zato pri nekirurški liposukciji najdejo najboljšo alternativo za dosego svojih ciljev oblikovanje telesa.

Ne glede na razlog je nekirurška liposukcija odličen način za oblikovanje telesa v vrsti tretmajev, ki bodo zmanjšali centimetre in dali odlične rezultate. Novi napredki na medicinskem področju so razvili za hujšanje in preoblikovanje telesa z izjemnimi rezultati brez potrebe po operaciji.

Nedavni prispevki