Čedalje bolj priljubljeni lasni podaljški. Cena res previsoka?


Vsak ima dni, ko sanja o drugačni frizuri, na koncu pa se pri frizerju vedno odloči za enako striženje. Če želite začasne spremembe pričeske, so lasni podaljški idealna rešitev. Naj bodo to sintetični ali pa naravni podaljški za lase, v kolikor so snemljivi, boste lahko z njimi začasno spremenili svojo frizuro. Obstaja namreč več vrst snemljivih lasnih podaljškov, s katerimi se res lahko poigrate z dolžino in barvo vaših las. Snemljivi lasni podaljški so primerni za osebe vseh let in kar je najbolj pomembno, ne uničijo vaših las. Pri naravnih lasnih podaljških bo cena nekoliko višja, saj gre le za naravne lase, ki so res prijetni na dotik in se ne vozlajo. Poleg tega pa imajo dolgo življenjsko dobo. Vendar naj vas to ne ustraši, saj se v množični ponudbi najdejo tudi drugi kvalitetni lasni podaljški, cena katerih ni previsoka in si jih lahko privošči vsak.

lasni podaljški
Lasni podaljški so vse bolj priljubljeni.

Sintetični in naravni podaljški za lase za različne priložnosti

Morda res drži pregovor, da obleka naredi človeka, vendar se zagotovo vsak strinja, da frizura ne zaostaja preveč. Lasje so pogosto pokazatelj osebne nege, stila, pa tudi zdravja, zato je treba primerno poskrbeti, da vaša frizura vsak dan izgleda odlično. K temu lahko prispevajo različni lasni podaljški, ki se jih dobi na trgu. Lasni podaljški lahko močno izboljšajo videz vaših las, prav tako pa so odlična možnost za spremembo frizure.

Tistim, ki nimajo gostih las, lahko sintetični ali pa naravni podaljški za lase spremenijo življenje. S podaljški je mogoče ustvariti volumen ali pa se podaljša dolžino las. Lasni podaljški, cena katerih se giblje od nekaj deset evrov naprej, imajo namreč široko izbiro barvnih odtenkov in kvalitete. Tako lahko vsak najde lasne podaljške zase. Prav tako so lasni podaljški odlična možnost za tiste, ki si pri svoji frizuri želijo določenih sprememb, ne upajo pa temu dokončno posvetiti.

Lasni podaljški clip on iz pravih las ali pa iz sintetičnih las so odlična izbira tudi za razne posebne priložnosti. Naj bo to poroka, valeta, matura ali pa zgolj praznovanje rojstnega dne, lahko z lasnimi podaljški močno vplivate na izgled vaše frizure. Marsikdo namreč ne ve, da lahko frizure iz revij in televizije večkrat v celoti posnemate samo, če boste svojim lasem dodali lasne podaljške.

Permanentni ali snemljivi lasni podaljški?

Ko se govori o lasnih podaljških vsakemu misli odplavajo na drugo vrsto lasnih podaljškov. Poznamo namreč dve vrsti lasnih podaljškov in sicer permanentne in snemljive lasne podaljške. Vsaka vrsta ima svoje prednosti in slabosti, vsak pa se glede na svoje potrebe odloči za primerno vrsto.

Začnimo s permanentnimi lasnimi podaljški, kar pomeni, da gre za lasne podaljške, ki si jih stranka načeloma ne more sama pritrditi in sneti. Postopek pritrditve permanentnih lasnih podaljškov izvajajo za to usposobljeni frizerji. V frizerskem salonu se izbere primeren odtenek barve vaših las in frizer pritrdi majhen pramen podaljška na pramen vaših las. Število pramenov se razlikuje od stranke do stranke, saj so možnosti glede na gostoto vaših las drugačne, prav tako pa ima vsak tudi drugačne želje o gostoti las. Največja prednost nanosa permanentnih lasnih podaljškov je ta, da vam podaljškov ni treba vsak dan pritrjati. In lasne podaljške lahko nosite, dokler vam lasje ne zrastejo toliko, da se začnejo videti lasni podaljški. Cena namestitve pa je precej visoka in pogosto menjavanje podaljškov je nujno, da bo vaša pričeska delovala urejeno. To je ena izmed največjih slabosti permanentnih lasnih podaljškov.

Izbira lasnih podaljškov je velika.

Medtem pa so tu snemljivi lasni podaljški, cena katerih je precej nižja in bolj dostopna. Za namestitev snemljivih lasnih podaljškov ni potrebne pomoči frizerja in narejeni so tako, da si jih vsak lahko namesti kar sam. Poleg tega jih lahko pogosto menjavate, glede na to, kakšne frizure si želite. Moderni snemljivi lasni podaljški so lahko popolnoma neopazni, če si jih namestite pravilno. Največja kritika snemljivih lasnih podaljškov je ta, da je priporočljivo, da jih snamete med spanjem, da se ne uničijo in da jih zagotovo snamete med pranjem las. Vendar vam tudi vsakodnevna pritrditev snemljivih lasnih podaljškov ne bo vzela veliko jutranjega časa, zato ni čudno, da so snemljivi lasni podaljški v zadnjem času vse bolj priljubljeni.

Vrste snemljivih podaljškov

Snemljivi lasni podaljški pridejo v številnih variacijah. V spletni trgovini VipBejba lahko najdete vse vrste lasnih podaljškov. Vsaka vrsta snemljivih lasnih podaljškov ima svoj namen, tako da za svoje potrebe res vzemite tak lasni podaljšek, ki vam bo prišel najbolj prav. Kontakt podjetja s široko ponudbo lahko najdete tukaj in pomagali vam bomo pri izbiri primernih lasnih podaljškov.

Najpogosteje, ko se govori o snemljivih lasnih podaljških, gre za clip on lasne podaljške. Lasni podaljški clip on iz pravih las ali pa iz sintetičnih las so najpogosteje v obliki zavese. S prišitimi špangami se zavesa lasnih podaljškov namesti na vaše lase. Taki lasni podaljški, cena katerih se razlikuje glede na vrsto in dolžino las, so ob pravilni namestitvi neopazni in zgostijo vaše lase.

Potem pa se lahko odločite za lasne podaljške, ki bodo pripomogli k volumnu vaših spetih las. Svojemu čopu lahko tako dodate posebno izdelane lasne podaljške, ki se ne opazijo in povzdignejo vaš čop na naslednji nivo. Lasni podaljški za čop so prav tako lahko izdelani  iz pravih ali sintetičnih las. Lasni podaljški za čop se lahko namestijo s pomočjo špange ali traka. Iz sintetičnih las lahko najdete tudi številne barve lasne podaljške, ki se jih vplete v vsako vrsto kitk, da imajo primeren volumen.

Za bolj drzne so na voljo tudi fru-fru sintetični ali naravni podaljški za lase. Fru-fru lasni podaljški delujejo po principu clip on, torej se jih namesti s pomočjo prišitih špang, tako da si lahko tudi s pomočjo teh podaljškov v trenutku spremenite frizuro.

Lasni podaljški clip on iz pravih las so vedno dobra izbira

Lasni podaljški iz naravnih las so najboljša izbira za tiste osebe, ki imajo namen nositi lasne podaljške pogosto. Izdelani so iz človeških las, ki so bili primerno obdelani, da obdržijo sijaj in mehkobo. Take podaljške boste našli tudi pod imenom remy lasni podaljški. Cena naravnih lasnih podaljškov bo v večini primerov višja od sintetičnih lasnih podaljškov in to z razlogom.

Naravni podaljški za lase imajo namreč veliko daljšo življenjsko dobo, kot sintetični lasni podaljški in ugotovili boste, da lahko s primerno nego naravne lasne podaljške uporabljate tudi več kot eno leto.

Z lasnimi podaljški lahko svojo pričesko dvignete na nek povsem nov nivo. Navdušeni boste!

Njihova največja prednost je, poleg res naravnega izgleda, možnost rokovanja z njimi. Seveda je treba pri vsakem lasnem podaljšku pred uporabo prebrati navodila, ampak v osnovi lahko z naravnimi lasnimi podaljški ravnate tako, kot s svojimi lasmi. Lahko jih operete, jih oblikujete z vročimi orodji, kot sta kodralnik in likalnik in jih celo barvate.

Sintetični clip on podaljški so idealni za posebne priložnosti

Čeprav sintetični lasni podaljški niso izdelani iz naravnih las, imajo svoje prednosti. Sintetični lasni podaljški so izdelani iz umetnih snovi, ki so oblikovani in obdelani tako, da po najboljših močeh posnemajo videz naravnega lasu. Nekateri sintetični podaljški se že močno približajo videzu naravnih las in težko jih je ločiti. Z razliko od naravnih podaljškov za lase, imajo sintetičnih lasni podaljški občutno krajšo življenjsko dobo in sicer od enega do treh mesecev.

Ker so sintetični lasni podaljški izdelani iz umetnih materialov, jih ne smete umivati ali toplotno obdelovati. To pomeni, da bodo v vseh vremenskih razmerah držali svojo obliko, pa naj gre za kodre ali popolnoma ravne lase. Zaradi tega so priljubljeni za posebne priložnosti, saj vam ne bo treba skrbeti, da bi vam npr. vlaga uničila frizuro.

Če želite hitro spremembo in ne nameravate lasnih podaljškov pogosto nositi so najboljša izbira prav sintetični lasni podaljški. Cena sintetičnih lasnih podaljškov je namreč precej nižja kot jo imajo naravni lasni podaljški in zato so priljubljeni tudi pri popolnih začetnikih, ki se še odločajo ali so lasni podaljški primerni za njih.

Enostavna pritrditev lasnih podaljškov

Pritrditev lasnih podaljškov je izjemno enostavno, saj v večini temeljijo na clip on principu. To pomeni, da imajo sintetični oz. naravni podaljški za lase na notranji strani všito eno ali več špang, s katerimi se podaljšek pritrdi na vaše lase.

Lasne podaljške v obliki zavese, ki veljajo za najbolj pogoste lasne podaljške, se pritrdi pod en sloj vaših las, približno v višini ušesa. Tako se lasni podaljšek skrije med vašimi lasmi in je neopazen. Če si podaljške za lase pritrjujete zaradi volumna, je pomembno, da izberete primeren odtenek lasnih podaljškov. Če niste prepričani, kakšen odtenek lasnih podaljškov, bi bil najbolj primeren za vas, vam lahko pri VipBejbi pred nakupom pomagamo. Pošljete nam lahko barvo svojih las in našli bomo najbolj primeren odtenek za vas. Prav tako pa spremljajte naš Facebook profil, kjer najdete vse nasvete za nošenje lasnih podaljškov.

Svojo pričesko lahko z lasnimi podaljški spremenite v točno takšno, kot ste si jo vedno želeli.

Kakšne lasne podaljške boste izbrali vi?

Izbira snemljivih lasnih podaljškov je res velika, zato nas ne čudi, če ne veste, katere lasne podaljške izbrati. Preden se boste odločili za prave, je dobro premisliti, kaj želite od lasnih podaljškov. Ali želite volumen, spremembo dolžine ali spremembo barve las? Že odgovori na ta tri vprašanja vam bodo močno pomagala pri izbiri.

Potem je na vrsti izbira med naravnimi in sintetičnimi podaljški za lase. Bolj kvalitetni in naravni so zagotovo lasni podaljški iz pravih las. Vendar lahko za vaše potrebe svoje delo opravijo tudi sintetični lasni podaljški, cena katerih ne bo preveč visoka.

Konec koncev pa je je namen lasnih podaljškov, da se z njimi dobro počutite, ker pomagajo pri izboljšanju vašega videza. Ob nošenju lasnih podaljškov uživajte in ne bojte se eksperimentirati!

Nedavni prispevki